Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Директор Вељовић са сарадницима у Институту за болести дјеце посјетио дјевојчицу коју је погодио залутали метак

Објављено: 17.10.2018. 21:18 Аутор: УП
Директор Управе полиције Веселин Вељовић је са начелником Центра безбједности Подгорица Милованом Павићевићем и сарадницима посјетио данас у Институту за болести дјеце дванестогодишњу дјевојчицу коју је прије три дана погодио залутали пројектил у насељу Маслине.

Директор Вељовић је дјевојчици пожелио брз опоравак, а приликом посјете разговарао је и са њеним оцем и начелником Института за болести дјеце др Сашом Радовићем и његовим тимом.

У разговору са оцем дјевојчице, директор Вељовић је осудио овакав поступак неодговорног појединца и казао да полиција, у интензивној комуникацији са тужилаштвом, предузима све неопходне мјере и радње на идентификовању, лишењу слободе и процесуирању лица које је испалило залутали пројектил који је погодио дјевојчицу, те да су на расвјетљавању овог случаја ангажовани сви потребни капацитети Центра безбједности Подгорица.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?