Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

У Подгорици слободе лишена четири лица због четири кривична дјела

Објављено: 18.10.2018. 14:48 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица расвијетлили су четири кривична дјела и том приликом лишили слободе четири лица. 

Наиме, службеници Центра безбједности Подгорица су, 13.10.2018. године, лишили слбоде М.Г. (23) из Косова који је настањен у Подгорици и Т.М. (22) из Подгорице због постојања основане сумње да су починили кривично дјело крађа. Они су, како се сумња, ово кривично дјело починили на начин што су, 11.10.2018. године, ушли у златарску радњу која се налази у улици Октобарске револуције и тражили да погледају комаде златног накита. Том приликом, сумња се, ова два лица су искористила непажњу оштећеног Т.Л. и отуђила више комада златног накита. Лица су лишена слободе и приведена надлежном тужиоцу уз кривичну пријаву. 

Надаље, службеници ЦБ Подгорица су лишили слободе и С.К. (21) из Подгорице и С.Ц. (22) из Подгорице. С.К. је осумњичен да је починио кривично дјело крађа, коју је извршио, како се сумња, 15.10.2018. године, на начин што је, отуђио возило којим је касније изазвао саобраћајну незгоду. Ово лице је приведено државном тужиоцу уз кривичну пријаву. С.Ц. је лишен слободе због постојања основане сумње да је починио кривично дјело фалсификовање и злоупотреба кредитних картица и картица за безготовинско плаћање и кривично дјело крађа, на штету два лица. Он је, сумња се, из возила које припада В.У. отуђио новчаник у којем се налазио новац у износу од 190 еура и двије банковне картице, а са којима се налазио и папир са исписаним ПИН кодом за картицу. С.Ц. је, сумња се, са банкомата једне банке подигао новац у износу од 410 еура. Он је такође, у августу 2018. године, како се сумња, на штету кафе бара „Версе“, починиио кривично дјело крађа, на начин што је обио врата, ушао у унутрашњост објекта и том приликом отуђио депозит у износу од 200 еура. Лице је приведено надлежном тужиоцу уз кривичну пријаву. 

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?