Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава Трећег позива за достављање предлога пројеката у оквиру Дунавског транснационалног програма

Објављено: 18.10.2018. 20:55 Аутор: КЕИ
Обавјештавамо заинтересовану јавност да је најављена објава Трећег позива за достављање предлога пројеката у оквиру Интеррег Дунавског транснационалног програма 2014-2020. Тачан датум објаве позива и рок за достављање пројектних предлоге биће познат ускоро.

Позив ће бити отвореног карактера за области: подстицања одрживог коришћења културне баштине и ресурса, подстицање обнављања и одржавања еколошких коридора, унапређења спремности за управљање ризицима од природних непогода и побољшање институционалних капацитета у циљу превазилажења главних друштвених изазова. Могућност подношења предлога пројеката у оквиру осталих специфичних циљева бити ограниченог карактера.

Дунавски транснационални програм пружа финансијску подршку пројектима који доприносе развоју иновативног, боље повезаног и одрживог Дунавског региона.

Укупан буџет Трећег позива износи 50 милиона еура, од чега је 3,3 милиона опредијељено за кориснике из држава корисница Ипе. Максимална стопа кофинансирања износи 85%.

Више информација о наредном позиву и документацију потребну за аплицирање можете наћи на сљедећем линку:
хттп://www.интеррег-данубе.еу/цаллс/цаллс-фор-пропосалс/тхирд-цалл-фор-пропосалс

СЕКТОР ЗА ИНФОРМИСАЊЕ ЈАВНОСТИ О ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ И ПРОЦЕСУ ПРИСТУПАЊА ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ
ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?