Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Полиција расвијетлила тешку крађу почињену на штету новинарке у Бару

Објављено: 19.10.2018. 15:38 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Бар расвијетлили су тешку крађу почињену 2015. године на штету новинарке А.Љ. С тим у вези, руководиоцу Основног државног тужилаштва у Бару поднијели су обавјештење о малољетном дјетету које је, како се сумња, извршилац овог кривичног дјела. Ради се о С.Б. из Републике Србије са боравком у Бару, који је сада стар 16 година док је у вријеме када је, како се сумња, извршио ово кривично дјело био стар 13 година па је самим тим кривично неодговоран будући да су дјеца старости испод 14 година кривично неодговорна. Он је, како се сумња, у ноћи између 11. и 12. јуна 2015. године, на паркинг простору у Улици 24. новембра у Бару, поломио три стакла на возилу у власништву А.Љ. након чега је из возила отуђио каблове за паљење возила, док је плочицу од ЦД плејера у возилу скинуо и одбацио.

На подручју Бара у овој години регистровано је једно кривично дјело почињено на штету новинара, и то новинарке М.М, које је полиција расвијетлила. Осим тога у овој години ЦБ Бар је расвијетлио и два напада на имовину новинара која су извршена у претходном периоду (2015. године) у Бару а у питању су двије тешке крађе и то обје на штету новинарке А.Љ – једна је ова која је горе већ споменута а друга тешка крађа на штету ове новинарке коју је полиција расвијетлила у фебруару ове године.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?