Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ: Амбасадор Савезне Републике Њемачке, господин Њ. Е. Ханс Гüнтхер Маттерн и представници НВО Института за социјалну и образовну политику, НВО Хаппy лифе посјетили су Завод за извршење кривичних санкција

Објављено: 27.06.2018. 16:52 Аутор: Љ.Ј

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Дана 26.06.2018. године амбасадор Савезне Републике Њемачке, господин Њ. Е. Ханс Гüнтхер Маттерн и представници НВО Института за социјалну и образовну политику и НВО Хаппy лифе посјетили су  Завод за извршење кривичних санкција којом приликом су за потребе библиотека које користе лица лишена слободе у Заводу донирали књиге.

Амбасадор и представници НВО сектора су у пратњи представника Управе Завода извршили обилазак организационе јединице Затвора за кратке казне и дијела организационе јединице Казнено-поправни дом Подгорица у ком су смјештене затворенице.

Завод за извршење кривичних санкција изражава задовољство посјетом и донацијом од стране представника амбасаде Савезне Републике Њемачке, НВО Института за социјалну и образовну политику и НВО Хаппy лифе и истиче значај наведених активности за Завод за извршење кривичних санкција.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?