Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Програм рада за бесповратна средства (грантове) – ИПА Програм прекограничне сарадње Црна Гора - Косово 2014- 2020

Објављено: 19.10.2018. 18:18 Аутор: КЕИ
Програм рада за бесповратна средства (грантове) у Црној Гори, који је представљен од стране Министарства финансија, односно Директората за финансирање и уговарање средстава ЕУ помоћи, за ИПА Програм прекограничне сарадње Црна Гора - Косово 2014-2020 у оквиру Инструмента за претприступну подршку 2014-2020 (ИПА ИИ), за Други позив за достављање приједлога пројеката, доступан је на линку:

Wорк Программе фор Грантс МНЕ-КОС

Програм рада за бесповратна средства (грантове) предвиђа два тематска приоритета (ТП) који ће бити покривени унутар Другог позива за достављање приједлога пројеката: ТП 1 – Подстицање запошљавања, мобилност радне снаге и социјална и културна инклузија с обје стране границе и ТП 2 – Промоција туризма и културног и природног насљеђа.

Укупни индикативни износ који ће бити доступан у оквиру овог позива за спровођење пројеката у програмској области је 2,04 милона еура (спајањем Ипа финасијских издвајања за 2016. годину у износу од 1,2 милиона и 2017. годину у износу од 840 хиљада еура).

Отварање позива за достављање пројектних приједлога планирано је за четврти квартал 2018. године.

СЕКТОР ЗА ИНФОРМИСАЊЕ ЈАВНОСТИ О ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ И ПРОЦЕСУ ПРИСТУПАЊА ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ
ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?