Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Program rada za bespovratna sredstva (grantove) – IPA Program prekogranične saradnje Crna Gora - Kosovo 2014- 2020

Objavljeno: 19.10.2018. 18:18 Autor: KEI
Program rada za bespovratna sredstva (grantove) u Crnoj Gori, koji je predstavljen od strane Ministarstva finansija, odnosno Direktorata za finansiranje i ugovaranje sredstava EU pomoći, za IPA Program prekogranične saradnje Crna Gora - Kosovo 2014-2020 u okviru Instrumenta za pretpristupnu podršku 2014-2020 (IPA II), za Drugi poziv za dostavljanje prijedloga projekata, dostupan je na linku:

Work Programme for Grants MNE-KOS

Program rada za bespovratna sredstva (grantove) predviđa dva tematska prioriteta (TP) koji će biti pokriveni unutar Drugog poziva za dostavljanje prijedloga projekata: TP 1 – Podsticanje zapošljavanja, mobilnost radne snage i socijalna i kulturna inkluzija s obje strane granice i TP 2 – Promocija turizma i kulturnog i prirodnog nasljeđa.

Ukupni indikativni iznos koji će biti dostupan u okviru ovog poziva za sprovođenje projekata u programskoj oblasti je 2,04 milona eura (spajanjem Ipa finasijskih izdvajanja za 2016. godinu u iznosu od 1,2 miliona i 2017. godinu u iznosu od 840 hiljada eura).

Otvaranje poziva za dostavljanje projektnih prijedloga planirano je za četvrti kvartal 2018. godine.

SEKTOR ZA INFORMISANJE JAVNOSTI O EVROPSKOJ UNIJI I PROCESU PRISTUPANJA EVROPSKOJ UNIJI
GENERALNI SEKRETARIJAT VLADE CRNE GORE


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?