Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Скопље: Троје црногорских кадета са Војне академије „Генерал Михаило Апостолски“ положили заклетву

Објављено: 19.10.2018. 20:16 Аутор: мод
Троје црногорских кадета који су ове године започели образовање на Војној академији „Генерал Михаило Апостолски“ у Скопљу, Николина Пејовић, Марко Кресојевић и Емир Куртановић, положили су данас заклетву у просторијама амбасаде Црне Горе.

Присутнима се испред делегације Министарства одбране обратио потпуковник Перица Бојичић, шеф Одсјека за развој људских ресурса у Директорату за људске ресурсе. Он је истакао да су се кадети опредијелили за частан и одговоран позив официра, који је увијек у служби народа и своје државе. 
 
Црногорска делегација се сусрела са деканом војне академије, пуковником проф. др Орцеом Поповским и изаслаником одбране, пуковником Дончетом Кузмановим. Том приликом је разговарано о образовању црногорских кадета, као и плановима будуће сарадње у тој области. Одржан је и састанак са 12 црногорских кадета који се образују у Републици Македонији.

mod
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?