Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Полиција у Будви расвијетлила разбојништво и крађу у веома кратком року; осумњичени лишен слободе

Објављено: 19.10.2018. 20:51 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Будва синоћ су расвијетлили разбојништво 15 минута након што је ово кривично дјело пријављено полицији. Код осумњиченог је пронађен новац који је, како се сумња, отуђен приликом овог разбојништва а ради се о суми од преко 1.400 еура. Криминалистичка обрада која је спроведена упутила је на сумњу да је ово лице, осумњичено за разбојништво, ноћ раније починило и крађу.

Наиме, синоћ око 22,30 часова у објекту маркета „Идеа“ у Улици Јадрански пут у Будви почињено је разбојништво. Полицијски службеници ЦБ Будва су, одмах по пријави догађаја, извршили блокаду и у јако кратком року, за око 15 минута од пријаве, идентифковали, пронашли и лишили слободе осумњичено лице, Б.В. (25) из Подгорице. Сумња се да је Б.В. починио разбојништво на начин што је употребом физичке снаге и уз пријетњу ножем од раднице маркета отуђио фиоку од фискалне касе у којој се налазило 1.423,25 еура, након чега се дао у бјекство. Новац је пронађен код осумњиченог и биће враћен власнику маркета, а код њега је пронађен и одузет и нож којим је, како се сумња, пријетио радници приликом извршења наведеног разбојништва.

Криминалистичка обрада која је потом спроведена упутила је на сумњу да је Б.В, ноћ раније, дакле прексиноћ, починио крађу у објекту спортске кладионице „Меридијан“ у Улици Жртава фашизма у Будви и то на начин што је ушао у објекат у намјери да отуђи новац, те искористио то што је радница била у другој просторији и из ладице присвојио 150 еура пазара након чега се удаљио са лица мјеста. Осумњичени је данас, због основане сумње да је починио ова два кривична дјела, уз кривичну пријаву приведен надлежном тужиоцу.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?