Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар Нурковић на округлом столу о изградњи аутопута Бар-Бољаре

Објављено: 19.10.2018. 21:20 Аутор: МСП

Министар саобраћаја и поморства Осман Нурковић учествовао је данас на округлом столу о изградњи аутопута Бар-Бољаре који је организовала НВО МАНС.

Министар Нурковић је на отварању округлог стола истакао да је Влада као инвеститор поставила стандард извођачима радова на дионици аутопута Смоковац-Матешево те да су стручност, безбједност и дуготрајност пројекта на првом мјесту.

Нурковић је такође нагласио да пројекат треба да се реализује, јер је Црна Гора једина држава у окружењу која нема ни километар аутопута.

Извршна директорица МАНС-а Вања Ћаловић-Марковић истакла је да су основни подаци о највећем пројекту у новијој историји Црне Горе и даље тајна као и да треба повећати транспарентност овог огромног пројекта.

На округлом столу су учествовали и панелисти: Јован Ивановић из конзорцијума Ингеро геодата, Младен Улићевић предсједник државне Комисије за ревизију техничке документације на пројекту аутопута Бар - Бољаре, Зоран Радуловић новинар недељника Монитор, Наташа Ковачевић извршна директорица НВО Греен Хоме и Инес Мрдовић координаторка истраживачког центра.

Министарство саобраћаја и поморства

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?