Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар Осман Нурковић на Европској конференцији о путевима – Коридори за заједнички просперитет и одрживу мобилност

Објављено: 22.10.2018. 15:23 Аутор: МСП

Делегација Владе Црне Горе предвођена министром саобраћаја и поморства Османом Нурковићем учествује на Европској конференцији о путевима – Коридори за заједнички просперитет и одрживу мобилност која се одржава у Дубровнику

Ова дводневна конференција окупља представнике Владиног, приватног и невладиног сектора у циљу стварања прилика за размјену знања и пружања интерактивних рјешења везаних за области инфраструктуре и путева. 

Догађај ће окупити више од 100 међународних говорника, укључујући високе представнике Влада Западног Балкана и Европске Уније из области саобраћаја како би разговарали о начинима доношења одлука и унапређења креирања јавних политика и планирања у сектору саобраћаја.

Главна тема Европске конференције о путевима су коридори за заједнички просперитет и одрживу мобилност. Фокус овогодишњег догађаја је социо-економском утицај транспортних коридора, финансирање инфраструктуре и програми управљања имовином у области саобраћаја и инвестицијама. Учесници ће имати прилику и да размијене знања везана за иновације у области путева, мостова и тунела, а поред овога, дискутоваће се и област безбједности путева.

У саставу делегације осим министра Нурковића су и државна секретарка, Ангелина Живковић и самостална савјетница, Билсана Бибић.

Министарство саобраћаја и поморства

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?