Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Позив за предлоге пројеката у оквиру Програма малих грантова Игманске иницијативе „ПОМОЋ - Допринос приступу избјеглица и расељених лица правима и могућностима запошљавања“

Објављено: 23.10.2018. 14:53 Аутор: мрс

Игманска иницијатива, мрежа невладиних организација цивилног друштва из Србије, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Хрватске, расписала је конкурс за предлоге пројеката.

Програм малих грантова се реализује у оквиру Пројекта „ПОМОЋ - Допринос приступу избјеглица и расељених лица правима и могућностима запошљавања“ који финансира Европска комисија, ДГ НЕАР, са основним циљем да се допринесе техничкој, социо-економској и социо-културној одрживости Регионални стамбени програм.

Пројекти под Програмом малих грантова реализују се у Босни и Херцеговини, Хрватској, Црној Гори и Србији.

Укупан буџет Програма износи 230.000 ЕУР.

Трајање пројеката из овог позива је од 6 до 12 мјесеци.

Ово је ограничени позив за подношење предлога пројеката, при чему је први корак евалуација комплетне пријаве, која укључује Декларацију подносиоца предлога пројекта, документе везане за регистрацију, и финансијске извјештаје за посљедње 2 године, у циљу пројвере подобности апликаната.

Рок за подношење комплетних пријава је 15. децембар 2018. године.

Језик позива за предлоге пројеката је енглески.

Подносиоци пријава који су прелиминарно изабрани, подлијежу детаљној провјери подобности, на основу приложених докумената.

Критеријуми, оквирни буџет, циљне групе и приоритети идентификовани су у складу са потребама корисника Регионалног стамбеног програма и наведени су у Смјерницама за сваку земљу.

Сви документи везани за овај позив доступни су на сајту Игманске иницјијативе на овом линку.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?