Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Лишено слободе лице осумњичено за КД недозвољене полне радње

Објављено: 23.10.2018. 18:39 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су синоћ лишили слободе М.Е. (23) који је страни држављанин – тражилац азила, због постојања основане сумње да је починио кривично дјело недозвољене полне радње. Он је ово кривично дјело, како се сумња, починио на штету тринаестогодишњег дјечака.

Наиме, службеници ЦБ Подгорица су, 22.10.2018. године око 21,00 час, убрзо након пријаве догађаја, лишили слободе М.Е. због сумње да је на штету тринаестогодишњег дјечака починио кривично дјело недозвољене полне радње. Сумња се да је ово кривично дјело М.Е. починио јуче око 20,00 часова, на начин што се неприкладно сексуално понашао према овом малољетном лицу.

М.Е. ће уз кривичну пријаву бити приведен надлежном тужиоцу.

Због заштите идентитета и интегритета малољетног лица, полиција неће саопштити његове иницијале, начин извршења кривичног дјела нити било који други податак или детаље којим би се повриједила права малољетног оштећеног лица.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?