Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Испит за јавне извршитеље - октобарски рок - обавјештење

Објављено: 23.10.2018. 20:38 Аутор: Министарство правде

Обавјештавају се кандидати који су се пријавили на Јавни позив за полагање испита за јавне изврситеље од 5. октобра 2018. године, да је полагање писменог дијела испита за јавне извршитеље заказано за понедељак 29. октобар 2018. године, са почетком у 10,00 часова, у просторијама Министарства правде, ул. Вука Караџића бр.3.

На писменом дијелу испита кандидати могу користити законе и друге прописе.

            Након што писмени задатак буде оцијењен, дешифровање ће се извршити у присуству кандидата, о чему ће се кандидати благовремено обавијесити на интернет страници Министарства правде.

Кандидат који положе писмени дио испита, усмени дио испита полагаће у првој половини новембра, а о тачном времену и мјесту полагања тог дијела испита ће бити благовремено обавијештени од стране секретара Комисије.

На име трошкова полагања испита за јавне извршитеље потребно уплатити износ од 250€ на рачун Министарства правде број 832-1132-02, о чему су кандидати дужни приложити доказ секретару Комисије најкасније два дана прије дана одређеног за полагање писменог дијела испита.

            На дан одржавања испита кандидати су дужни да понесу личну карту или другу јавну исправу на основу које се може утврдити идентитет кандидата.

 

Секретар Комисије

Момир Јауковић

020 407 504

момир.јауковиц@мпа.гов.ме

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?