Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Објављен позив за реконструкцију ЈПУ "Наша радост" у Херцег Новом: убрзо нови објекат

Објављено: 23.10.2018. 19:45 Аутор: ПР служба Министаратва просвјете
Позив за достављање понуда за тоталну реконструкцију вртића ЈПУ "Наша радост" у Херцег Новом објављен је 18. октобра. Почетак радова је планиран у марту, а рок завршетка радова је годину дана. Након реконструкције вртић ће бити капацитета за око 150 дјеце.

Извођење наведених радова се реализује у оквиру друге фазе "Програм енерегетске ефикасности у јавним зградама", по основу Уговора Министарства финансија и КфW банке и Министарства економије и КфW банке.

До сада је у оквиру друге фазе програма извршена примјена мјера енергетске ефикасности у седам образовних установа у Подгорици, Даниловграду, Цетињу и Улцињу. Такође, у току је извођење радова на 5 објеката и то: ОШ "Алекса бећо Ђилас" и С.М.Ш. "Вуксан Ђукић" у Мојковцу, Ресурсним центрима "Подгорица" и "1.јун" и ГимназиЈи "Слободан Шкеровић" у Подгорици. Вриједност уговорених радова на овим објектима износи близу 5 милиона еура.

Прва фаза "Програма енергетске ефикасности у јавним зградама" је реализована у периоду од јануара 2012. године до децембра 2015.године, у оквиру које је извршена примјена мјера енергетске ефикасности у 20 основих и средњих школа и 1 студентском дому.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?