Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Полиција лишила слободе лице код којег је пронашла пиштољ са метком у цијеви

Објављено: 24.10.2018. 20:48 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су данас, у наставку активности које се предузимају у циљу појачане контроле безбједносно интересантних лица на подручју Подгорице, лишили слободе лице код којег је контолом пронађен пиштољ за појасом у којем је био метак у цијеви.

Наиме, службеници ЦБ Подгорица су данас, 24.10.2018. године, у угоститељском објекту „Маша“ извршили контролу безбједносно интересантног лица Г.В. (39), који је био у друштву са В.Р. (40).

Контролом В.Р. полицијски службеници су код њега за појасом пронашли и одузели пиштољ марке „Чешка збројевка“ цал. 7,65 мм, са метком у цијеви и четири метка у оквиру пиштоља.

Г.В. и В.Р су приведени у службене просторије ЦБ Подгорица.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се В.Р. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Службеници Управе полиције ће и у наредном периоду наставити са активностима у циљу контроле безбједносно интересантних лица и проналаска и одузимања оружја и других недозвољених предмета и средстава.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?