Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић у четвртак у Будви на конференцији ПКЦГ „Балкан и ЕУ – петогодишњи циклус Берлинског процеса“

Предсједник Владе Душко Марковић учествоваће у четвртак, 25. октобра у раду конференције коју под називом „Балкан и Европска унија – петогодишњи циклус Берлинског процеса“ у Будви организује Привредна комора Црне Горе (ПКЦГ).

Конференцију ће у 10:00 отворити предсједник Црне Горе Мило Ђукановић, савезни канцлеар Републике Аустије Себастијан Курц и предсједник ПКЦГ Властимир Голубовић.

Премијер Марковић говориће од 11:30 до 13:30 на панелу „Економска и европска перспектива Балкана“ заједно са премијером Републике Косово Рамушом Харадинајем и потпредсједницима влада Републике Србије Расимом Љајићем и Републике Македоније Кочом Ангјушевим.

Предсједник Владе Црне Горе састаће се у 13:15 са аустријским савезним канцеларом. Премијер Марковић и канцелар Курц даће након састанка изјаве за јавност.

Служба за односе с јавношћу Владе Црне Горе обезбиједиће медијима фотографије и видео снимке свих догађаја у којима учествује предсједник Владе.

Акредитовање за догађај потребно је обавити код организатора – ПКЦГ.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?