Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Конкурс за радна мјеста - ЦЕФТА Секретаријат – Брисел

Објављено: 25.10.2018. 14:25 Аутор: м
ЦЕФТА СЕКРЕТАРИЈАТ – БРИСЕЛ
КОНКУРС ЗА РАДНА МЈЕСТА


Споразум о измјени и приступању споразуму о слободној трговини у Централној Европи (ЦЕФТА 2006) је модеран и свеобухватан регионални споразум о слободној трговини, осмишљен као интегрални део ЕУ пред-приступне агенде. Он пружа снажну правну основу за формулацију и примену кључних области трговинских и инвестиционих политика. Досадашња успешна примјена Споразума уз пуну либерализацију трговине робом је значајно допринијела успостављању зоне слободне трговине у Југоисточној Европи. ЦЕФТА Стране су усагласиле амбициозне планове који ће додатно допринијети економском расту.

Секретаријат ЦЕФТА 2006 је формиран у Бриселу, Краљевина Белгија, у септембру 2008. године у складу са чланом 40.2 Споразума. Улога Секратаријата, у начелу, је да пружа техничку и административну подршку Заједничком комитету, предсједавајућем и свим тијелима које је основао Заједнички комитет.

За ову прилику је формиран Комитет за избор, који објављује конкурс за сљедећа радна мјеста:
• Експерт за комуникацију и координацију
• Службеник за финансије
• Старији технички експерт за трговинске олакшице
• Старији технички експерт за трговину услугама

Детаљан опис послова и формулари за пријаву могу се наћи на:

У потенцијалне кандидате спадају службеници запошљени у сектору националних администрација, особље мађународних организација, запошљени у приватном сектору и организацијама цивилног друштва. Изабраним кандидатима ће бити понуђен конкурентан уговор од стране ЦЕФТА Секретаријата.

Рок за пријављивање је петак 23. новембар 2018. године. Само кандидати који уђу у ужи избор ће бити позвани на разговор.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?