Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Консултативни састанак са невладиним организацијама ради финализовања секторских анализа Министарства правде за 2019. годину

Објављено: 25.10.2018. 20:27 Аутор: Љ.Ј.

Консултативни састанак са невладиним организацијама ради финализовања секторских анализа Министарства правде за 2019. годинуУ складу са чланом 12 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија („Службени Лист Црне Горе“, број 41/18), а у вези члана 32а, став 2 Закона о невладиним организацијама („Службени лист Црне Горе“, бр. 39/11 и 37/17), Министарство правде објављује:

 

ЈАВНИ ПОЗИВ

заинтересованим невладиним организацијама за консултовање у циљу финализовања секторских анализа Министарства правде ради утврђивања  приоритетних области од јавног интереса и потребних средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у тим областима за 2019. годину.

Министарство правде ће 29. октобра 2018. године,   у 13 часова у КИЦ “Будо Томовић” (рачунарска сала) у приземљу одржати консултативни састанак са заинтересованим невладиним организацијама које спроводе активности у области унапређења владавине права.

Пожељно је да заинтересоване невладине организације потврде присуство по једног свог представника/це на састанку  путем мејла на адресу: мирјана.влаховиц@мпа.гов.ме најкасније до 29. октобра 2018. године до 11:00 часова.

 

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?