Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Радни доручак министра спорта Николе Јановића и предсједника Црногорског олимпијског комитета Душана Симоновића- Категоризација спорта у Црној Гори и Комисија за антидопинг

Објављено: 26.10.2018. 17:43 Аутор: Министарство спорта
Министарство спорта, у сарадњи са Црногорским олимпијским комитетом, организује радни доручак за представнике медија у уторак, 30. октобра 2018. године у 10 часова у хотелу Подгорица, на којем ће министар спорта Никола Јановић и предсједник Црногорског олимпијског комитета Душан Симоновић упознати присутне о већ реализованим, али и наредним корацима у процесу категоризације спорта у Црној Гори.
  
Имајући у виду да је новим Законом о спорту унапријеђен систем антидопинга у Црној Гори, формирана је и нова Комисија за антидопинг о чијем даљем раду ће представници медија бити упознати у другом сегменту радног доручка.
  
Молимо заинтересоване представнике медија да своје присуство најаве слањем имена, презимена и назива редакције на е-маил: лидија.црнцевиц@мс.гов.ме или позивом на број + 382 20 684-900, локал 224 најкасније до понедјељка, 29.октобра 2018.године до 15 часова. 

МИНИСТАРСТВО СПОРТА
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?