Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Душко Марковић примио амбасадора Лиу Јина: Добра перспектива за даљи квалитетан развој односа између Црне Горе и Кине

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću
                                         
                                                      
Предсједник Владе Душко Марковић примио је у наступну посјету амбасадора Народне Републике Кине Лиу Јина.

Предсједник је пожелио добродошлицу амбасадору Јину изразивши увјерење да ће се и у његовом мандату наставити садржајна и разграната сарадња са НР Кином и даљи развој политичких и економских односа двије земље, које карактерише и високи политички дијалог.

Премијер је нагласио да Црна Гора нарочито поштује однос уважавања који НР Кина исказује према стратешком европском и евроатлантском опредјелјенју Црне Горе, и истакао да дијелимо и однос према његовању и чувању мултилатерализма у свијету.

Премијер Марковић и амбасадор Лиу су констатовали да црногорско-кинеска сарадња у областима наших развојних пројеката, попут изградње прве дионице аутопута, али и у оквиру науке, образовања и културе даје добру перспективу даљем квалитетном партнерству на линији међусобног разумијевања и поштовања.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?