Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Полиција пронашла и одузела око 50кг сканка; осумњичени лишен слободе

Објављено: 26.10.2018. 19:54 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења граничне безбједности Тузи су, вршећи послове на обезбјеђењу државне границе, а поступајући на основу оперативних сазнања, контролом возила пронашли и одузели око 50 килогама опојне дроге марихуана типа сканк. Осумњичени је лишен слободе због сумње да је починио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Наиме, службеници ОГБ Тузи су, 25.10.2018. године, у мјесту Диноша, зауставили возило марке „Мерцедес“ подгоричких регистарских ознака којим је управљао Д.Р. (31) из Подгорице. Прегледом возила полицијски службеници су пронашли и одузели двије веће пвц вреће у којима се налазило 50 паковања са садржајем биљне материје тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана типа сканк, тежине око 50 килограма.

Лице, возило и опојна дрога су предати службеницима Одсјека за борбу против дрога ради даљег поступања. Опојна дрога ће бити упућена у Форензички центар ради вјештачења.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?