Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Полицијски службеник Драгољуб Копривица најуспјешнији црногорски такмичар на данашњем 25. Интернационалном Подгоричком маратону

Објављено: 28.10.2018. 21:20 Аутор: УП
Полицијски службеник Управе полиције Драгољуб Копривица је на данашњем 25. Интернационалном Подгоричком маратону постао сениорски првак Црне Горе са резултатом 2х 44мин 33сек. Копривица, службеник Одјељења граничне безбједности Бар, је постигао најбољи резултат међу такмичарима из Црне Горе у дисциплини маратон. Он је у маратону у мушкој конкуренцији заузео десето мјесто, док су првних седам мјеста у маратону заузели такмичари из Африке. Драгољуб Копривица је иначе званични апсулутни првак Балкана за ветеране за ову годину на 5.000м и полумаратону и репрезентативац Црне Горе у више дисциплина.

Осим Копривице, који је био најуспјешнији међу такмичарима из Црне Горе у маратону, на данашњем 25. Интернационалном Подгоричком маратону учествовали су и други службеници Управе полиције. Веселин Петрушић, полицијски службеник Одјељења граничне безбједности Никшић, је заузео 27. мјесто у маратону, а као искусни маратонац са досадашњим сјајним резултатима добио је и награду за учешће на двадесет узастопних подгоричких маратона. И припадници Специјалне антитерористичке јединице узели су учешће на данашњем такмичењу, па су тако службеници САЈ-а Милош Ракоњац, Дарко Шекуларац и Раде Ракочевић истрчали полумараратон и постигли запажене резултате.

На данашњем 25. Интернационалном Подгоричком маратону одржане су трке задовољства на 5 и 8 км и полумаратон и маратон на 21 и 42 км. Учествовало је преко 1.100 такмичара из 41 државе. Старт и циљ маратона био је на Тргу независности у центру Подгорице.

UP
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?