Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Полиција у Улцињу у кратком року идентификовала а потом лишила слободе лице за које се сумња да је пријетило и вријеђало протојереја МЦП

Објављено: 29.10.2018. 20:52 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Улцињ идентификовали су и кратком року и лишили слободе Е.Т. (33), држављанина Косова, због сумње да је, на штету С.С, протојереја МЦП, починио кривично дјело угрожавање сигурности.

Протејереј С.С. је догађај пријавио Одјељењу безбједности Улцињ и навео је да је њему непознато лице у Парохијском дому у Улцињу упутило пријетње и увреде њему и његовој супрузи. Полицијски службеници ОБ Улцињ су предузели активности које су убрзо довеле до идентификовања а потом и проналаска овог лица. Е.Т. је лишен слободе. Надлежни државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Улцињу је квалификовао кривично дјело. Е.Т. је данас уз кривичну пријаву приведен тужиоцу, због основане сумње да је починио КД угрожавање сигурности. Тужилац је саслушао Е.Т. Предмет ће бити уступљен правосудним органима Косова. Службеници Сектора граничне полиције су, сходно томе, овом лицу изрекли мјеру забране уласка у Црну Гору у трајању од годину дана и он је потом предат службеницима граничне полиције Албаније.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?