Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бијело Поље: Лишен слободе малољетник који се потраживао због сумње да је јуче из куће сродника отуђио 5.000 еура

Објављено: 30.10.2018. 20:41 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Бијело Поље су данас лишили слободе малољетног П.М. (17) који се од јуче потраживао због сумње да је починио кривично дјело крађа.

Службеници Станице полиције ЦБ Бијело Поље су данас, 30. октобра 2018. године око 13,30 часова, лоцирали и лишили слободе П.М. који се удаљио од куће 29. октобра око 12,30 часова, а који је том приликом, како се сумња, из куће свог сродника Н.М. отуђио новац у износу од 5.000 еура.

Полицијски службеници саобраћајне и Интервентне јединице су, након краће потјере, зауставили возило којим је управљао малољетни П.М. и лишили га слободе.

Криминалистичка обрада упућује на сумњу да је П.М. од отуђеног новца купио предметно возило којим је управљао. Возило је привремено одузето и биће предато службеницима Одсјека за сузбијање привредног криминалитета на даљу надлежност.

Дио новца је пронађен и биће враћен власнику.
О догађају је упознат надлежни државни тужилац.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?