Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив за достављање понуда за реконструкцију ЈПУ "Наша радост" у Херцег Новом отворен до 5.децембра

Објављено: 31.10.2018. 13:39 Аутор: Министарство економије
Министарство економије је 18. октобра расписало Јавни позив за реконструкцију ЈПУ “ Наша радост” у Херцег Новом.

Извођење радова се реализује у оквиру друге фазе „Програма енерегетске ефикасности у јавним зградама", који се финансира из кредита и донације обезбјеђене од стране КфW банке. За импелментацију Програма опредјелјена су средства у износу од 22,743 милиона €.

Реконструкција вртића биће финансирана дјелимично из средстава кредита, а дјелимично из сопствених средстава Министарства просвјете.

Друга фаза Програма подразумијева примјену мјера енергетске ефикасности у одабраним образовним установама, које су у надлежности Министарства просвјете, затим административним објектима који су у надлежности Управе за имовину, као и одабраним објектима у надлежности Министарства рада и социјалног старања.

До сада је у оквиру друге фазе Програма извршена примјена мјера енергетске ефикасности у седам образовних установа у Подгорици, Даниловграду, Цетињу и Улцињу у вриједности од 5,6 милиона еура. Такође, у току је извођење радова на 6 објеката, и то Заводу "Комански мост" у Подгорици, ОШ "Алекса Ђилас Бећо" и С.М.Ш."Вуксан Ђукић" у Мојковцу, Ресурсним центрима "Подгорица" и "1.јун" и Гимназији "Слободан Шкеровић" у Подгорици. Вриједност уговорених радова на овим објектима износи 5,6 милиона еура.

У периоду од 2012 до 2015. године реализована је прва фаза "Програма енергетске ефикасности у јавним зградама", гдје је извршена примјена мјера енергетске ефикасности у 20 основних и средњих школа као и једном студентском дому. Вриједност изведених радова у првој фази пројекта износила је 13,2 милиона еура.

Јавни позив за достављање понуда за реконструкцију ЈПУ "Наша радост" у Херцег Новом истиче 5. децембра. 

Јавни позив објављен је на сајту   www.енергетска-ефикасност.ме

КАНЦЕЛАРИЈА ЗА ОДНОСЕ СА ЈАВНОШЋУ
МИНИСТАРСТВО ЕКОНОМИЈЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?