Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Одржава се Међународна конференција о водоснабдијевању и третману отпадних вода „27 валера воде”

Објављено: 31.10.2018. 19:17 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма
Министарство одрживог развоја и туризма и Удружење за унапређење водоснабдијевања, третман и одвођење отпадних вода Црне Горе организују Међународну конференцију о водоснабдијевању и третману отпадних вода „27 валера воде”, чији радни дио почиње у четвртак 1. новембра 2018. у Хотелу Палас у Петровцу у 09.00х.

Циљ дводневне Конференције је размјена искустава и идеја о начину управљања системима водоснабдијевања, квалитет и третман комуналних отпадних вода и вода за пиће, у свјетлу предстојећег Поглавља 27. које третира ова питања. 

У уводном дијелу Конференције говориће министар одрживог развоја и туризма Павле Радуловић, предсједник Удружења за унапређење водоснабдијевања, третман и одвођење отпадних вода Црне Горе Милош Ражнатовић, шефица сектора за политику Делегације ЕУ у Црној Гори Њ.Е. Пламена Халачева, амбасадор Савезне Републике Њемачке Њ.Е. Роберт Вебер, док су главни говорници Ник Хенли експерт за животну средине и Хелмут Блох експерт за воде.




Да ли вам је садржај ове странице био од користи?