Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар Јановић примио предсједника Свјетске тениске федерације

Објављено: 01.11.2018. 18:24 Аутор: Министарство спорта

Министар спорта Никола Јановић примио је данас предсједника Свјетске тениске федерације Дејвида Хагертија и предсједника Тениског савеза Црне Горе Димитрија Рашовића. 

Господин Хагерти борави у Црној Гори на позив Тениског савеза Црне Горе поводом обиљежавања 40 година рада овог националног спортског савеза. 

Министар Јановић је на почетку упознао г. Хагертија са континуираном финансијском подршком коју Министарство спорта пружа за програмске активности Тениског савеза и стипендирање младих тенисера, али и истакао да постоји значајан простор за даље унапријеђење тениса у Црној Гори.

Ministarstvo sporta

Предсједник ИТФ-а је указао да тенис као веома популаран спорт може бити од великог значаја за даљи развој спортских и туристичких потенцијала Црне Горе. 

Министар Јановић и челници ИТФ-а и Тениског савеза сагласни су да даљи развој тениса у Црној Гори примарно мора бити базиран на системском приступу стварања предуслова за развој тениске инфраструктуре у контексту чега се говорило и о моделима финансијске подршке интернационалне тениске асоцијације ИТФ-а. 

МИНИСТАРСТВО СПОРТА

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?