Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Туристичка понуда Црне Горе биће представљена на Међународној берзи путовања WТМ (Wорлд Травел Маркет) у Лондону

Објављено: 02.11.2018. 19:27 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма
Национална туристичка организација Црне Горе, у сарадњи са Министарством одрживог развоја и туризма, локалним туристичким организацијама и туристичком привредом, представиће црногорску туристичку понуду на 39. Међународној берзи путовања „WТМ“ (Wорлд Травел Маркет) која ће се одржати у Лондону, у периоду од 5. до 7. новембра ове године.

Делегацију Црне Горе предводе министар одрживог развоја и туризма Павле Радуловић, државни секретар за туризам Дамир Давидовић и директорица Националне туристичке организације Црне Горе. Жељка Радак Кукавичић.

Ријеч је о најзначајнијој туристичкој берзи на свијету, која окупља више од 51,000 професионалаца у области путовања, из 38 сектора свјетске туристичке индустрије, међу којима су представници влада, туристичких организација, авио компанија, хотела и хотелских предузећа, туроператора и туристичких агенција, ПР и медијскх кућа и др. 

Једно од обиљежја ове берзе је одржавање Министарског самита, у организацији Свјетске туристичке организације при Уједињеним Нацијама (УНWТО) који ће се одржати у уторак, 6. новембра на тему „Инвестиције у туристичку технологију“. Министар Павле Радуловић учествоваће на овом самиту који је прилика за лидере у области туризма из јавног и приватног сектора, да подијеле знања и истраже могућности за улагања у туристичку технологију.

Са 5,000 излагача из 182 земље свијета, „WТМ“ је кључно мјесто сусрета актера глобалне туристичке индустрије и јединствена платформа за успостављање нових и јачање постојећих пословних веза, успостављање сарадње са кључним доносиоцима одлука у области путовања и упознавање са актуелним трендовима и новинама у туристичкој индустрији.

Учешћем на овом сајму Национална туристичка организација Црне Горе, има за циљ да представи дестинацију потенцијалним партнерима, допринесе јачању имиџа Црне Горе као туристичке дестинације и бољем позиционирању, како на тржишту Велике Британије, тако и уопште у свјетској индустрији путовања.

Национална туристичка организација Црне Горе


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?