Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Инфо дани/Форуми за тражење пројектних партнера заказани за 6. новембар 2018. у Скадру и 9. новембар 2018. у Подгорици

Објављено: 02.11.2018. 20:16 Аутор: КЕИ
У оквиру припремних активности прије објаве Другог позива за достављање пројектних приједлога, Заједнички технички секретаријат у сарадњи са Оперативним структурама двије земље учеснице (Канцеларија за европске интеграције, Министарство финансија – Директорат за финансирање и уговарање средстава ЕУ помоћи и Министарство за Европу и вањске послове Републике Албаније) вас позива да учествујете на Инфо данима/Форумима за тражење пројектних партнера у оквиру Ипа Програма прекограничне сарадње Црна Гора – Албанија 2014-2020.

Инфо дани/Форуми за тражење пројектних партнера ће се одржати:
• 6. новембра 2018. са почетком у 11.30 часова године у Скадру, Албанија
• 9. новембра 2018. године са почетком у 11.30 часова у Подгорици, Црна Гора

Мјеста одржавања инфо дана/форума ће бити накнадно објављена.

Кликните овдје како би преузели агенду: Скадар, Албанија
Кликните овдје како би преузели агенду: Подгорица, Црна Гора

Догађај ће се одржати у двије сесије. Током прве сесије, учесници ће бити информисани о Програму прекограничне сарадње Црна Гора – Албанија 2014-2020, принципима прекограничног партнерства и цјелокупном апликационом пакету. Током другог дијела, учесници ће учествовати у тематским радионицама у складу са тематским приоритетима програма. Ово ће омогућити упознавање потенцијалних пројектних партнера, који ће дискутовати о пројектним идејама. Молимо Вас да означите у Регистрационом формулару на којој радионици желите да учествујете.

Такође, током Форума можете представити своју институцију/организацију са промотивним материјалима као што су летци, брошуре итд.

Уколико желите да учествујете у догађају који ће се одржати у Скадру:


Потврдите учешц́е ваше организације/установе на Форуму тако што ц́ете нам послати свој попуњен Регистрациони формулар на е-маил адресу: анди.цекај@јтс-мне-алб-мне-кос.орг.

Уколико желите да учествујете на догађају који ће се одржати у Подгорици:

Потврдите учешц́е ваше организације/установе на Форуму тако што ц́ете нам послати свој попуњен Регистрациони формулар на е-маил адресу: петар.белада@јтс-мне-алб-мне-кос.орг.

Уколико желите да учествујете на оба догађаја, молимо Вас да пошаљете оба регистрациона формулара на горе наведене е-маил адресе.

Кликните овдје како би преузели Регистрациони формулар: Скадар, Албанија.
Кликните овдје како би преузели Регистрациони формулар: Подгорица, Црна Гора.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?