Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Консултативни састанак „Како унаприједити окружење за дјеловање НВО до 2020 - Изазови и могућности“

Објављено: 04.11.2018. 19:12 Аутор: МЈУ
Консултативни састанак „Како унаприједити окружење за дјеловање НВО до 2020 - Изазови и могућности реализације Стратегије унапређења подстицајног окружења за дјеловање НВО 2018- 2020“ одржаће се  у Подгорици, у хотелу ,,Хилтон'', 5. новембра 2018. са почетком у 10:00 часова.

Састанак организују Министарство јавне управе и тим ДЕУ пројекта ,,Техничка подршка развоју институционалних механизама сарадње органа државне управе и НВО у Црној Гори'', са циљем размјене информација о правном и институционалном оквиру за дјеловање НВО и јачање сарадње јавне управе и НВО у сљедећим областима:  учешће НВО у креирању јавних политика, финансијска одрживост НВО, волонтеризам и социјално предузетништво и учешће НВО у ЕУ интеграцијама.

Позиви за учешће су упућени члановима/ицама Савјета за сарадњу органа државне управе и НВО, представницима органа државне управе задуженим за реализацију активности из Акционог плана Стратегије, представницима невладиних организација, међународним организацијама и амбасадама које подржавају развој цивилног друштва, пројекте и програме невладиних организација.

Састанак ће отворити Сузана Прибиловић, министарка јавне управе и Аиво Орав, шеф Делегације ЕУ у Црној Гори.

МИНИСТАРСТВО ЈАВНЕ УПРАВЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?