Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најављено одржавање тематских радионица у сусрет објави Трећег позива за достављање предлога пројеката у оквиру Дунавског транснационалног програма

Објављено: 07.11.2018. 14:18 Аутор: КЕИ
Обавјештавамо заинтересовану јавност да се у оквиру Дунавског транснационалног програма организују четири тематске радионице посвећене приоритетним областима (иновације, заштита животне средине, мобилност и управљање) које ће бити подржане кроз Трећи позив за достављање предлога пројеката. Радионице, које ће бити организоване у четири земље учеснице Програма, представљају прилику за размјену најзначајнијих информација о наредном позиву, за повезивање партнера, као и за упознавање с особљем Заједничког секретаријата и националним контактним особама.

Дунавски транснационални програм пружа финансијску подршку пројектима који доприносе развоју иновативног, боље повезаног и одрживог Дунавског региона.

Укупан буџет Трећег позива износи 60 милиона еура, од чега је 3,3 милиона опредијељено за кориснике из држава корисница Ипе. Максимална стопа подршке пројектима из ЕУ средстава износи 85%.

Више информација о предстојећим радионицама доступно је на сљедећем линку:
хттп://www.интеррег-данубе.еу/цаллс/цаллс-фор-пропосалс/тхирд-цалл-фор-пропосалс/3рд-цалл-тхематиц-евентс

СЕКТОР ЗА ИНФОРМИСАЊЕ ЈАВНОСТИ О ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ И ПРОЦЕСУ ПРИСТУПАЊА ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ
ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИЈАТ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?