Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Реаговање: Кућа која је запаљена налази се на територији БиХ; на подручју Општине Пљевља у посљедњем периоду није било регистрованих кривичних дјела која су извршили мигранти

Објављено: 07.11.2018. 22:28 Аутор: УП
Поводом вијести која се појавила на порталима да мјештани пограничних села на територији Пљеваља, која гравитирају ка Босни и Херцеговини, имају проблем са мигрантима који проваљују у њихове куће и пљачкају их, обавјештавамо вас сљедеће:

Кућа за коју се наводи да је запаљена се не налази на територији Црне Горе већ Босне и Херцеговине.

На територији Општине Пљевља у посљедњем периоду није било регистрованих извршених кривичних дјела од стране миграната нити кривичних дјела на штету ових лица. Уколико је било оваквих догађаја који су се догодили на нашој територији а не на територији друге државе, а да такви догађаји нису пријављени полицији, позивамо грађане да их пријаве на бесплатан полицијски број 122.

Полицијски службеници Одјељења граничне безбједности Пљевља, заједно са полицијским службеницима Центра безбједности Пљевља, предузимају континуиране активности на заштити становништва и њихове имовине у пограничном дијелу територије. Број полицијских патрола је повећан, врше се превентивни обиласци становништва и предузимају се друге мјере и радње превентивне природе у смислу проблематике илегалних миграција.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?