Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Никшић: Идентификовано и процесуирано лице за које се сумња да је физички напало службеника Комуналне полиције

Објављено: 08.11.2018. 21:10 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Никшић су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, расвијетлили кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене дужности на штету службеника Комуналне полиције М.Б. (36) из Никшића. Кривична пријава је надлежном тужиоцу поднијета против И.Ј. (26) из Никшића због сумње да је починио ово кривично дјело.

Наиме, Центру безбједности Никшић је, 14. октобра 2018. године, пријавио службеник Комуналне полиције М.Б. да га је, док је обављао службене послове из своје надлежности, односно контролу радног времена угоститељских објекта, у једном угоститељском објекту физички напало непознато лице, на начин што га је стиснутом песницом ударило у предјелу главе. Оштећеном је указана медицинска помоћ у Медицинском центру у Никшићу, гдје су констатоване лаке тјелесне повреде. ЦБ Никшић је оперативним мјерама и радњама идентификовао И.Ј. и процесуирао ово лице.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?