Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бијело Поље: Двојица у затвору због вожње у алкохолисаном стању

Објављено: 12.11.2018. 21:01 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Бијело Поље су, вршећи редовне контроле саобраћаја, лишили слободе два лица која су управљала возилима под дејством алкохола. Након подношења захтјева за покретање прекршајних поступака надлежни суд овим лицима изрекао затворске казне.

Наиме, службеници ЦБ Бијело Поље су, 10.11.2018. године, у мјесту Никољац, контролисали пмв „Рено Цлио“ бјелопољских регистарских ознака, којим је управљао С.П. (31) из Бијелог Поља. Приликом контроле, полицијски службеници су употребом алкометра код С.П. констатовали присуство алкохола у организму у количини од 3,08 г/кг. С.П. је лишен слободе због почињеног прекршаја из Закона о безбједности саобраћаја на путевима. Против С.П. полицијски службеници су надлежном судији у Суду за прекршаје у Бијелом Пољу у скраћеном поступку поднијели захтјев за покретање прекршајног поступка, након чега је од стране Суда кажњен затворском казном у трајању од 60 дана.

Такође, службеници ЦБ Бијело Поље су данас, 12.11.2018. године, контролисали возило којим је управљао И.П. којом приликом је извршено алкотестирање којим је констатовано да ово лице има присуство алкохола у крви у количини од 2,49 г/кг. Против И.П. је надлежном суду поднијет захтјев за покретање прекршајног поступка, након чега је он кажњен затворском казном у трајању од 15 дана.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?