Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бар: Два лица лишена слободе; одузети марихуана, пушка и муниција

Објављено: 14.11.2018. 20:40 Аутор: УП
Службеници Одсјека за борбу против дроге су у садејству са службеницима Центра безбједности Бар, предузимајући мјере и радње у циљу откривања и спрјечавања тзв. уличне продаје опојних дрога, претресом пронашли и одузели око 660 грама марихуане.

Полицијски службеници су извршили претрес куће и других просторија које користи А.В. (31) из Бара, којом приликом су пронашли и одузели пет пвц паковања са садржајем биљне материје тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана тежине 662,1 грам, као и двије ваге за прецизно мјерење. Претресом стана и других просторија које користи његов сродник П.В. (29) из Бара, полицијски службеници су пронашли и одузели 88 комада метака калибра 7,65 и један метак калибра 7,9 мм. Након консултација са надлежним државним тужиоцем А.В. је лишен слободе због постојања основане сумње да је починио кривично дјело неовлашчена производња, држање и стављање у промет опојних дрога, док ће се тај тужилац у односу на пронађену муницију и П.В. накнадно изјаснити о квалификацији дјела. Пронађена опојна дрога ће бити упућена у Форензички центра ради вјештачења.

Такође, службеници ЦБ Бар су извршили претрес станова и других просторија које користе А.З. (57) и З.Д. (47), оба из Бара. Том приликом су пронашли и одузели ловачку пушку калибра 16 мм као и већу количину муниције разног калибра. А.З. је лишен слободе због постојања основане сумње да је починио кривично дјело недозвољено држање оружја И експлозивних материја, док је З.Д. издат прекршајни налог због почињеног прекршаја из Закона о оружју.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?