Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић у четвртак у Софији на Самиту „Стартуп Еуропе“

Предсједник Владе Душко Марковић боравиће у четвртак, 15. новембра 2018, у радној посјети Републици Бугарској на позив европске комесарке за дигиталну економију и друштво Марије Габријел (Мариyа Габриел).

Премијер ће учествовати у раду Самита „Стартуп Еуропе“ чији је циљ повезивање креатора стартап система држава Централне и Источне Европе и Западног Балкана, као и истицање иновационог потенцијала ова два региона.

На Самиту ће поред европских лидера у области дигитализације присуствовати и више стотина представника Европске технолошке заједнице и креатора стартап система као и предсједници влада држава Западног Балкана.

Предсједник Марковић ће говорити на панелу на високом нивоу „Трансфомација Западног Балкана у регион погодан за развој стартапа“ (Трансформинг Wестерн Балканс инто а стартуп-фриендлy регион на којем је највљено и учешће и премијера Србије Ане Брнабић и Македоније Зорана Заева.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

ФОТО: Софија, 17. мај 2018 – потписивање Дигиталне агенде Западног Балкана
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?