Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив за спровођење јавне расправе о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о дивљачи и ловству

Објављено: 15.11.2018. 14:10 Аутор: МПРР

На основу члана 15 став 1 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија („Службени лист ЦГ“, број 41/18), Министарство пољопривреде и руралног развоја о б ј а в љ у ј е 

Ј А В Н И   П О З И В

за спровођење јавне расправе о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о дивљачи и ловству

 

на начин да сва заинтересована правна и физичка лица, односно органи, организације и удружења доставе своје примједбе, предлоге и сугестије у писаном (непосредном предајом на архиви Министарства пољопривреде и руралног развоја, Римски трг бр. 46, Подгорица) или електронском облику - Милошу Јанковићу, начелнику Дирекције за ловство у Директорату за шумарство, ловство и дрвну индустрију на е-маил: милос.јанковиц@мпр.гов.ме.

Јавна расправа о Нацрту закона трајаће 20 дана од дана објављивања овог позива на интернет страници овог министарства и порталу е-управе.

Примједбе, предлози и сугестије се достављају на обрасцу 4 који се налази у прилогу.

Министарство пољопривреде и руралног развоја ће након завршетка јавне расправе све приспјеле примједбе, предлоге и сугестије евидентирати, размотрити и узети у обзир приликом припреме коначног текста Предлога закона о измјенама и допунама Закона о дивљачи и ловству и о томе сачинити одговарајући извјештај и исти објавити на интернет страници овог министарства и порталу е-управе.

 

 

Прилог: Нацрт закона о измјенама и допуна закона о дивљачи и ловству.

            Образац

            Јавни позив за спровођење јав.расп.о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о дивљачи и ловству

            РИА образац - ЗОДЛ

 


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?