Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Сјутра, у петак 16. новембра, у 10,00х прес конференција поводом почетка кампање „Мјесец превенције у друмском саобраћају“

Објављено: 15.11.2018. 18:45 Аутор: УП
Обавјештавамо Вас да ће се сјутра, у петак, 16. новембра 2018. године, у 10,00 часова, у прес сали у објекту Центра безбједности Подгорица Управе полиције Министарства унутрашњих послова (нова зграда, И спрат, улаз ЈРМ), на адреси Булевар Светог Петра Цетињског у Подгорици, одржати прес конференција поводом почетка кампање „Мјесец превенције у друмском саобраћају“ која ће трајати до 15. децембра ове године.

Кампања ће садржати три акције а активности саобраћајне полиције ће у ових мјесец дана бити усмјерене првенствено на превенцију, јер циљ саобраћајне полиције није кажњавање већ да утиче на подизање свијести возача о важности поштовања саобраћајних прописа како би се наставио тренд смањења најтежих посљедица у саобраћају.

На прес конференцији ће говорити виши полицијски инспектор И класе у Одсјеку за безбједност друмског саобраћаја Илија Јањушевић и портпарол Управе полиције Тамара Павићевић.

Позивамо вас да медијски испратите овај догађај.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?