Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министарство спорта подржало младе предузетнике

Објављено: 16.11.2018. 21:06 Аутор: Министарство спорта

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORESLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Министар спорта Никола Јановић отворио је ИИ Сајам младих предузетника Црне Горе који је организовала Унија младих предузетника, уз финансијску подршку Министарства спорта.

,,Министарство спорта од оснивања пружа континуирану подршку омладинским организацијама у спровођењу иновативних пројеката за младе. Само у овој години подржали смо 86 омладинских пројеката у складу са приоритетима из Стратегије за младе, од којих 17 пројеката имају за циљ да подстакну младе да се баве предузетништвом, као и да буду информисани о њиховим правима на раду, могућностима стицања запослења и развоја каријере. Један од тих пројеката је и пројекат Уније младих предузетника који ће унаприједити свијест младих о предузетништву и могућностима за покретање бизниса'', казао је министар Јановић.

У склопу Сајма, приказан је и филм ''А што не би могли?'' чију израду је такође финансијски подржало Министарство спорта. Филм је израђен у циљу јачања мотивације и личних капацитета младих који намјеравају да покрену свој бизнис, као и унапређењу информисаности младих о предузетништву.

Овогодишњи Сајам још једна је прилика да млади предузетници представе своје бизнисе, промовишу предузетништво и остваре контакте са потенцијалним клијентима, а министар Јановић је поручио да млади истрају у својим идејама, а да ће Министарство спорта бити увијек ту да им пружи подршку и настави да ради са младима и за младе.

Видео: Изјава предсједника Уније младих предузетника Уроша Булатовића

Видео: Изјава министра спорта Николе Јановића

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?