Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Марковић сјутра на Бечком економском форуму

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић боравиће сјутра 19. новембра 2018. године у радној посјети Републици Аустрији гдје ће учествовати на Бечком економском форуму. Премијер ће говорити на панелу Регионална сарадња као дио европске интеграције, на којем ће уводно излагање имати европска комесарка за дигиталну економију Марија Габријел, а учествоваће и предсједник Владе Албаније Еди Рама, предсједавајући Савјета министара БиХ Денис Звиздић, предсједник Владе Косова Рамуш Харадинај и предсједник Владе Македоније Зоран Заев. Бечком економском форуму присуствоваце и министарка економије Драгица Секулић.

Премијер Марковић ће у понедјељак ујутру присуствовати радном доручку код федералног канцелара Аустрије Себастијана Курца, заједно са комесарком Габријел, европским комесаром за сусједску политику и преговоре о проширењу Јоханесом Ханом, те предсједницима Рамом и Харадинајем и предсједавајућим Звиздићем. Радни доручак ће бити прилика да се размијене мишљења о европској перспективи региона, регионалној сарадњи као и билатералним несугласицама.

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?