Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Акција Пирана у оквиру обавјештајног пројекта Лоан; два лица лишена слободе због зеленаштва

Објављено: 19.11.2018. 20:25 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Бар су у садејству са службеницима Одсјека за борбу против организованог криминала и корупције данас реализовали акцију „Пирана“ у склопу обавјештајног пројекта „Лоан“ који се односи на спрјечавање и доказивање кривичних дјела зеленаштво, и том приликом лишили слободе два лица због сумње да су починила кривично дјело зеленаштво на штету више лица.

Наиме, службеници ЦБ Бар и Одсјека су, 19.11.2018. године, су извршили претресе на локацијама које користи безбједносно интересантно лице Г.А. и његова супруга Д.А. Они су, како се сумња, по претходно постигнутом договору са јасно дефинисаним улогама, организовали пласирање новца уз несразмјерну камату на мјесечном нивоу коју су од оштећених лица узимали у распону од 8% до 10% на позајмљени новац.

Г.А. и Д.А. су лишени слободе и биће уз кривичну пријаву приведени надлежном тужиоцу због основане сумње да су починили кривично дјело зеленаштво.

Полицијско – тужилачке активности у оквиру обавјештајног пројекта „Лоан“ се настављају.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?