Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Дјеца и млади су наш приоритет

Објављено: 23.11.2018. 22:21 Аутор: Министарство спорта

Ministarstvo sporta            

Поводом двије године рада Министарства спорта, министар Никола Јановић организовао је радни доручак са новинарима на којем је представљен видео материјал о активностима овог органа у периоду од оснивања до данас.

Том приликом Јановић је истакао да је Црна Гора након двије године богатија за 20 нових и реконструисаних спортских терена и сала, за учешће преко 3000 дјеце и 150 наставника у школским спортским такмичењима, да је праведнија кроз нова законска рјешења у области врхунског спорта и критеријуме за финансирање клубова и савеза, као и да је самим тим уређенија по питању функционисања система спорта у цјелини. 

Ministarstvo sporta

Јановић је додатно указао да млади у Црној Гори данас имају веће могућности за реализацију својих идеја и да управо кроз финансираних 120 пројеката, колико је Министарство подржало у претходном периоду, осјећају бенефите нових политика Владе Црне Горе у овој области.

Министар је закључио да га је спорт научио да су једино конкретни резултати мјерљиви и да је зато поносан на рад свог органа, као и да ће убудуће наставити још боље и још више, а кључни приоритети ће бити дјеца и млади.





МИНИСТАРСТВО СПОРТА
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?