Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Делагација Владе ЦГ у Новом Саду: Црна Гора поздравља важне историјске догађаје које славе АП Војводина и Република Србија

SLZUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORESLZUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Делегација Владе Црне Горе присуствовала је данас у Новом Саду обиљежавању стотину година завршетка Великог рата и ослобођења Војводине.

Црна Гора поздравља важне историјске догађаје које славе АП Војводина и Република Србија – порука је наше делегације у којој су били министар културе Александар Богдановић, шеф Кабинета предсједника Владе Драгољуб Булатовић и савјетница предсједника Владе за вањску политику Дубравка Лаловић.

На састанку делегације Владе Црне Горе са потпредсједником Владе АП Војводине Ђорђем Милићевићем, уочи почетка свечаног програма, разговарано је о даљим односима и будућој сарадњи Владе Црне Горе са покрајинском владом као и о унапређењу билатералних односа који се тичу бројне црногорске заједнице у Војводини и Србији.

Свечаност се данас у Новом Саду обиљежава културним програмима.

СЛУЖБА ЗА ОДН0ОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ







Да ли вам је садржај ове странице био од користи?