Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Потпредсједник Владе Црне Горе Рафет Хусовић примио амбасадора Републике Турске Серхата Галипа

Објављено: 26.11.2018. 18:19 Аутор: КАБИНЕТ ПОТПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ
SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORESLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE


Потпредсједник Владе Црне Горе Рафет Хусовић примио је данас у опроштајној посјети амбасадора Републике Турске у Црној Гори Серхата Галипа.

Потпредсједник Хусовић је истакао одличну сарадњу са амбасадором Галипом током његовог мандата у Црној Гори и захвалио на доприносу који је лично дао на продубљавању иначе одличних односа између двије државе. Посебно се осврнуо на подршку Републике Турске приликом учлањења Црне Горе у НАТО савез, која је била од великог значаја за Црну Гору.

Амбасадор Галип се захвалио потпредсједнику Хусовићу на доброј сарадњи, која је била веома искрена и пријатељска. Исказао је очекивање да ће се таква сарадња наставити и са новим амбасадором који ће на дужност ступити почетком наредне године.

На састанку је констатовано и да Црна Гора и Турска његују одличне односе у свим областима и да се у нардном периоду очекује интезивирање економске сарадње кроз инвестирање турских компанија, нарочито на сјеверу Црне Горе.

КАБИНЕТ ПОТПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?