Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Сусрет министарке Дамјановић и шефа Регионалне Канцеларије за сарадњу младих у Црној Гори

Објављено: 26.11.2018. 20:32 Аутор: Министарство науке
Министарка науке, др Сања Дамјановић сусрела се данас. 26. новембра 2018. године, са шефом Регионалне Канцеларије за сарадњу младих (РYЦО) у Црној Гори, г.дином Едином Кољеновићем. Током састанка размијење су информације о искуствима у пројектима које реализује

Министарсво науке, као и ова међународна међувладина организација са сједиштем у Тирани која окупља велики број младих људи из региона.
Г.дин Един Кољеновић је упознао министарку науке са иницијативама и радом као и будућим плановима ове организације која реализује пројекте за младе људе у циљу њиховог повезивања и формирања толерантних ставова и разбијања стереотипа етничке дистанце.

Министарка науке је указала на активности министарства науке са посебним нагласком на пројекту успостављања Међународног института за одрживе технологије на простору Југоисточне Европе и укључивању младих талентованих и образовних људи у едукације и професионално усавршавање које ће бити омогућено кроз учешће на разним пројектима.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?