Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив за учешће у расправи о Нацрту закона о апотекарској дјелатности

Објављено: 23.11.2018. 20:20 Аутор: Министарство здравља

На основу чл. 9 и 11 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона („Службени лист ЦГ“ бр. 12/12), Министарство здравља, упућује

ЈАВНИ ПОЗИВ

заинтересованој јавности (грађанима, стручним и научним институцијама, Фармацеутској комори Црне, Љекарској комори Црне Горе и другим коморама здравствених радника, здравственим установама, државним органима, органима локалне управе, Фонду за здравствено осигурање, Заједници општина Црне Горе, невладиним организацијама, медијима и другим заинтересованим субјектима за  питања која се уређују овим законом) за учешће у расправи о Нацрту закона о апотекарској дјелатности.

Јавна расправа се спроводи достављањем предлога, сугестија и коментара у писаном и електронском облику, сагласно члану 9 став 1 алинеја 2 Уредбе о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона и организовањем округлог стола.     

Округли сто биће организован у Подгорици у уторак 04. децембра 2018. године, у Министарству здравља, сала за састанке, са почетком у 11 часова.

Такође, предлози, сугестије и коментари могу се доставити Министарству здравља, на адресу: Подгорица,  Римски трг бр. 46, на фаx 078/113-128 и на е-маил мздравља@гов.ме.

Јавни позив објављује се  на интернет страници Министарства здравља,  Порталу е-Управе и у Дневном листу “Побједа”.

Министарство здравља ће сачинити извјештај о јавној расправи, који ће објавити на својој интернет страници и порталу е-управе, у року од 10 дана од дана завршетка јавне расправе.

Текст нацрта закона можете преузети кликом на линк испод:


Нацрт закона о апотекарској дјелатности са Образложењем

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?