Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар Јановић на отварању 75. Скупштине ЕСУ: Млади су наш најважнији капитал, Влада свакодневно ради на побољшању услова студирања и бољем квалитету високог образовања

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORESLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

„Млади су наш најважнији капитал, и Влада сваког дана на унутрашњем плану ради на побољшању услова студирања, бољем квалитету високог образовања и његовом усаглашавању са потребама тржишта“ – поручио је вечерас министар спорта Никола Јановић обраћајући се у Петровцу учесницима Европске студентске уније (ЕСУ) на отварању њене 75. Скупштину.

Министар је рекао да ће напори Владе посљедично повећати запосленост младих и образованих људи, и потврдити да се образовање цијени, а знање исплати!

„На крају тог процеса – а та наша амбиција није скривена – црногорска младост ће остајати у Црној Гори и доприносити њеном развоју на начин усклађен са глобалним стремљењима. Ово је уосталом један од најважнијих задатака које је премијер Душко Марковић, поставио пред Владу и институције, и којем Министарство спорта, Министарство науке и Министарство просвјете квалитетно доприносе током двије године мандата 41. Владе Црне Горе“ – рекао је министар Јановић.
   
SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORESLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
   
Говорећи о Европској студентској унији министар спорта у Влади Црне Горе је рекао да је та организација која дјелује у 39 држава чланица и окупља 20 милиона студената постала носилац борбе за боље услове образовања, запошљавања и унапређења студентског стандарда. „Вјерујем да ћете у најближој будућности достићи очекивања која сте поставили пред себе и своја удружења“ – поручио је министар.

         
СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?