Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Презентација туристичке понуде Црне Горе за њемачке медије у Хамбургу

Објављено: 28.11.2018. 20:30 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма
Национална туристичка организација Црне Горе организовала је данас презентацију туристичке понуде Црне Горе за представнике њемачких медија у Хамбургу.

Презентацији су присуствовали најзначајнији медији са овог подручја који у Хамбургу имају своја представништва: „Стерн”, „ФВW“, „Мериан“, „БАУЕР МЕДИА ГРОУП“, „Ессен & Тринкен“, „Тауцхен“, „Теннис Магазин“, „Голф Магазин“, „Аллес фуер дие фрау“, „Суеддеутсцх“, „Wелт ам Соннтаг“, „Донна“, „Ду Монт Реисебуецхер“, „Соннтаг Актуел“ и др.

Представницима њемачких медија представљена актуелна је туристичка понуда Црне Горе, природне и културне знаменитости, нове авио-линије као и новоотворени хотели за сезону 2019. По први пут на овом тржишту промовисана је нова панорамска рута Дурмиторски прстен. Учесници презентације су имали прилику и да путем виртуалне визуализације 3Д техником на интересантан начин прегледају и доживе ову новину у туристичкој понуди сјевера. 

Била је ово прилика да се разговара и о могућностима успостављања сарадње. Посебно значајни су разговори вођени са представницима реномиране медијске куће „Бауер Медиа ГРОУП“ која са преко 600 часописа широм свијета, 400 дигиталних медија и 100 радио и ТВ станица покрива тржишта Њемачке, Велике Британије, Аустралије, Новог Зеланда и Скандинавије.

ПР служба Националне туристичке организације Црне Горе


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?