Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Потпредсједник Владе Милутин Симовић у уторак у Загребу на Самиту ЦЕИ

Потпредсједник Владе за економску политику и финансијски систем мр Милутин Симовић учествоваће у уторак, 4. децембра у Загребу, у раду Самита Централноевропске иницијативе.

Тема Самита је „Изградња сигурности, подстицање економије, омогућавање просперитета“.

Учешће делегације Црне Горе, коју ће предводити потпредсједник Симовић представљаће добру прилику за даљу промоцију напретка и остварених резултата Црне Горе на националном, регионалном и европском плану.

ЦЕИ је најстарија и највећа регионална иницијатива на простору Централне и Југоисточне Европе која је успостављена као прво тијело регионалне сарадње након окончања хладног рата 1989. године. Данас броји 17 земаља чланица. На овогодишњи Самит, у својству специјалних гостију, позвано је 10 регионалних и међународних организација, међу којима су Савјет Европе, ОЕБС, ЕК, ЕБРД и ЕЕАС.

Служба за односе с јавношћу Владе Црне Горе обезбиједиће медијима фотографије и видео снимке релевантних догађаја у којима учествује делегација Црне Горе.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?